| Bună dimineața | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
myha14 User

Mesaje : 478 Data de inscriere : 22/10/2011 Varsta : 23 Localizare : Bucuresti
 | Subiect: Re: Bună dimineața Joi 19 Ian 2012, 11:25 | |
| Bună dimineața !!! Pf...ce chef de dormit am... m-am trezit la 7 (ceea ce nu e normal pt. mine)...și mi-e somn. Sper să nu adorm pe la liceu  ). Baftă tuturor azi! :* _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
Khonsu13 Admin

Mesaje : 388 Data de inscriere : 22/10/2011 Varsta : 24 Localizare : Paşcani
 | Subiect: Re: Bună dimineața Sam 21 Ian 2012, 13:29 | |
| neaţa ,ce mai faceţi ? 
_________________ "La ora amurgului,totul se colorează în roşu ... E ceasul dificil când totul e prea incert ca s-o spui ; la ceasul acela binele şi răul sunt la fel - ROŞII" "Nu cerceta aceste legiCă eşti nebun de le-nţelegi! " (Moartea lui Fulger - G.Coşbuc) |
|
 | |
Axwell21 Admin

Mesaje : 655 Data de inscriere : 23/10/2011 Varsta : 25 Localizare : In the place that we'd meet
 | Subiect: Re: Bună dimineața Lun 23 Ian 2012, 08:09 | |
| Buna dimineata tuturor! How's your day? |
|
 | |
UchihaAlex User

Mesaje : 21 Data de inscriere : 22/01/2012 Varsta : 22 Localizare : Dorohoi
 | Subiect: Re: Bună dimineața Lun 23 Ian 2012, 11:06 | |
| |
|
 | |
myha14 User

| Subiect: Re: Bună dimineața Lun 23 Ian 2012, 11:52 | |
| Bună dimineața la toți ! :* Oarecum da....adică dacă se pun 3 ore de dormit  ). Dar sunt fericită că în sfârșit am terminat sezonul 2 din Supernatural <3. E cel mai genial serial <3 ! În fine... sper să aveți o zi frumoasă ! :*:*:*  _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
myha14 User

| Subiect: Re: Bună dimineața Vin 27 Ian 2012, 10:14 | |
| Bună dimineața somnoroșilor ! :* Trezirea  ) ! Nu am niciun chef de nimic azi... încă ninge aici și e frig. De abia aștept să se termine și ziua de azi ! Să aveți o zi frumoasă ! _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
myha14 User

| Subiect: Re: Bună dimineața Sam 28 Ian 2012, 15:06 | |
| Neața tuturor !! :*:* E sâmbătă și e weekend <3 . Ați dormit bine?  _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
Khonsu13 Admin

| Subiect: Re: Bună dimineața Mier 01 Feb 2012, 10:53 | |
| neaţa all,ce faceţi ?  _________________ "La ora amurgului,totul se colorează în roşu ... E ceasul dificil când totul e prea incert ca s-o spui ; la ceasul acela binele şi răul sunt la fel - ROŞII" "Nu cerceta aceste legiCă eşti nebun de le-nţelegi! " (Moartea lui Fulger - G.Coşbuc) |
|
 | |
myha14 User

| Subiect: Re: Bună dimineața Mier 01 Feb 2012, 13:50 | |
| Bună dimineaţa ! Bine... la ora de info . De fapt în pauză  ). _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
myha14 User

| Subiect: Re: Bună dimineața Joi 02 Feb 2012, 07:46 | |
| Neața somnoroșilor :* ! Cum ați dormit? Eu aș mai fi vrut să dorm  ( . Mă simt așa de obosită.... și e și un frig în București :-s . Nu am niciun chef să plec  . În fine... Sper să aveți o zi frumoasă ! :*:*:*  _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
Khonsu13 Admin

| Subiect: Re: Bună dimineața Joi 02 Feb 2012, 11:04 | |
| Neaţa zizu ( .Eu acum m-am trezit....după ce mi-a fost rău o noapte întreagă T_T. Nici azi nu m-am dus la şcoală,e prea frig afară şi mi-e prea rău >.<".Succes azi :* _________________ "La ora amurgului,totul se colorează în roşu ... E ceasul dificil când totul e prea incert ca s-o spui ; la ceasul acela binele şi răul sunt la fel - ROŞII" "Nu cerceta aceste legiCă eşti nebun de le-nţelegi! " (Moartea lui Fulger - G.Coşbuc) |
|
 | |
Khonsu13 Admin

| Subiect: Re: Bună dimineața Vin 03 Feb 2012, 10:08 | |
| neaţa all,ce faceţi ? _________________ "La ora amurgului,totul se colorează în roşu ... E ceasul dificil când totul e prea incert ca s-o spui ; la ceasul acela binele şi răul sunt la fel - ROŞII" "Nu cerceta aceste legiCă eşti nebun de le-nţelegi! " (Moartea lui Fulger - G.Coşbuc) |
|
 | |
myha14 User

| Subiect: Re: Bună dimineața Vin 03 Feb 2012, 11:58 | |
| Bună dimineața ! :* Bine... uite eu tot încerc să mă trezesc și să mă pun să îmi fac temele... Dar mi-e așa frig... și somn  ). Nu am chef de nimic. Decât să stau să dorm sau să mă uit la Supernatural :">. Azi... și mâine weekend <3. O zi frumoasă vă doresc la toți și să stați la căldurică cu un ceai, vin (ceva cald) :* !  _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
Khonsu13 Admin

| Subiect: Re: Bună dimineața Dum 05 Feb 2012, 09:34 | |
| Neaţa all,ce faceţi? Eu acum m-am trezit şi mă apuc de scris >.<"(copiat lecţiile de pe 4 zile T_T ) _________________ "La ora amurgului,totul se colorează în roşu ... E ceasul dificil când totul e prea incert ca s-o spui ; la ceasul acela binele şi răul sunt la fel - ROŞII" "Nu cerceta aceste legiCă eşti nebun de le-nţelegi! " (Moartea lui Fulger - G.Coşbuc) |
|
 | |
myha14 User

| Subiect: Re: Bună dimineața Dum 05 Feb 2012, 10:59 | |
| Bună dimineața ! :*:*:* Oooo :>. Spor la scris scumpa ! Uite...eu nervoasă... că e duminică dimineața și m-am sculat la ora asta  . De fapt.... m-au sculat la ora asta  (. Să aveți o zi frumoasă dragii mei ! :*:*:*  _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
Khonsu13 Admin

| Subiect: Re: Bună dimineața Lun 06 Feb 2012, 10:23 | |
| neaţa ,ce faceţi ?> _________________ "La ora amurgului,totul se colorează în roşu ... E ceasul dificil când totul e prea incert ca s-o spui ; la ceasul acela binele şi răul sunt la fel - ROŞII" "Nu cerceta aceste legiCă eşti nebun de le-nţelegi! " (Moartea lui Fulger - G.Coşbuc) |
|
 | |
Khonsu13 Admin

| Subiect: Re: Bună dimineața Mier 08 Feb 2012, 12:13 | |
| neaţa all,ce faceţi? ( _________________ "La ora amurgului,totul se colorează în roşu ... E ceasul dificil când totul e prea incert ca s-o spui ; la ceasul acela binele şi răul sunt la fel - ROŞII" "Nu cerceta aceste legiCă eşti nebun de le-nţelegi! " (Moartea lui Fulger - G.Coşbuc) |
|
 | |
myha14 User

| Subiect: Re: Bună dimineața Joi 09 Feb 2012, 09:23 | |
| Bună dimineața :* ! Uite bine... ingheț de frig (că sunt în tricou) și mi-e somn că de abia m-am trezit  . Nu am niciun chef de școală azi...  . Sper să aveți o zi frumoasă :*:* !  _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
Khonsu13 Admin

| Subiect: Re: Bună dimineața Joi 09 Feb 2012, 12:03 | |
| Neaţaaa xD > Ce bine de mine că săptămâna asta nu s-au făcut ore ) Eu sunt în vacanţă de 2 săptămâni şi nu pot spune că-mi pare rău pt orele pierdute =)). Nu mai sta dezbrăcată ...o să răceşti la fel de rău ca mine :-w _________________ "La ora amurgului,totul se colorează în roşu ... E ceasul dificil când totul e prea incert ca s-o spui ; la ceasul acela binele şi răul sunt la fel - ROŞII" "Nu cerceta aceste legiCă eşti nebun de le-nţelegi! " (Moartea lui Fulger - G.Coşbuc) |
|
 | |
myha14 User

| Subiect: Re: Bună dimineața Sam 11 Feb 2012, 14:12 | |
| Bine că nu mă vezi noaptea cum dorm ca să vezi cum răcesc  )! Și bună dimineața dragilor ! :*:*:* Azi e sâmbătă... deci e zi de odihnă... sau nu  . Sper să aveți o zi frumoasă ! :*:*:*  _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
myha14 User

| Subiect: Re: Bună dimineața Lun 13 Feb 2012, 12:54 | |
| Bună dimineața tuturor ! :* Ce faceți? Aici plouă cu zăpadă ...  . Sper să aveți o zi frumoasă. Pupici :*  _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
myha14 User

| Subiect: Re: Bună dimineața Sam 18 Feb 2012, 14:22 | |
| Bună dimineața dragilor ! În sfârșit o zi cu soare <3 ! Vă pup și sper să aveți o zi foarte, foarte frumoasă ! :*:*:*  _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
Khonsu13 Admin

| Subiect: Re: Bună dimineața Dum 19 Feb 2012, 10:42 | |
| Neaţa all,ce faceţi ? > < _________________ "La ora amurgului,totul se colorează în roşu ... E ceasul dificil când totul e prea incert ca s-o spui ; la ceasul acela binele şi răul sunt la fel - ROŞII" "Nu cerceta aceste legiCă eşti nebun de le-nţelegi! " (Moartea lui Fulger - G.Coşbuc) |
|
 | |
Khonsu13 Admin

| Subiect: Re: Bună dimineața Dum 04 Mar 2012, 10:13 | |
| Neaţă all,ce faceţi ? > < Ce planuri aveţi pt azi ? :> _________________ "La ora amurgului,totul se colorează în roşu ... E ceasul dificil când totul e prea incert ca s-o spui ; la ceasul acela binele şi răul sunt la fel - ROŞII" "Nu cerceta aceste legiCă eşti nebun de le-nţelegi! " (Moartea lui Fulger - G.Coşbuc) |
|
 | |
myha14 User

| Subiect: Re: Bună dimineața Mar 06 Mar 2012, 08:43 | |
| Bună dimineața tuturor ! Cum ați dormit? Eu am început bine de dimineță <3. Să aveți o zi frumoasă ! :*:*:*  _________________ Sam: I think it's Snow White Dean: Snow White? Ah, I saw that movie. Oh, the p*rn version anyway. right>
|
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Bună dimineața  | |
| |
|
 | |
| Bună dimineața | |
|